Медицински изделия за профилактика и лечение

За нас


Проектът е реализиран със безвъзмездно финансиране по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура чрез подбор BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”

През 1999 г. регистрирахме ПАМ 2000 ЕООД по българското законодателство като фирма, която предлага на пазара медицински изделия. Поради прогресивно нарастване  в търсенето на устройства за небулизация, и на база на натрупания опит, решихме да реализираме проекта inhalatori.bg.. Целта ни е да Ви предложим продукти, тествани от нас, селектирани по качество, надежност, възможности и не на последно място по цена. Искаме също така да ви предложим систематизирана информация така, че да имате възможност да направите правилен избор при покупката и използването на инхалатор или резервни консумативи за наличното ви устройство.
Когато става въпрос за купуване на медицинско изделие, необходимо за хора с различни здравословни проблеми, най-добрият вариант е да пазарувате от специализиран магазин.

Основните преидимства за пaзаруване от inhalatori.bg са: нашата коректност, предоставяне на качествени и ефективни продукти, намирането на всичко необходимо на едно място, както и възможност за предоставяне на професионална консултация относно инхалаторите, консумативите и използването им с определени медикаменти

Коректност във взаимоотношенията. Когато се касае за вашето здраве или това на вашите деца, продажбата на всяка цена НЕ е нашата цел! 

Имате нужда от професионална консултация. Дългогодишният опит на екипа ни позволява да сме отлично подготвени, да познаваме в детайли предлаганите продукти, тенденциите и новостите в сферата на медицинските изделия. В стремежа си да бъдем максимално полезни ще ви дадем адекватна професионална консултация и ще ви помогнем да изберете подходящия продукт, аксесоар или просто ще ви дадем съвет.

Качеството на изделията. Предлагаме продукти само на реномирани и доказани брандове. Всяко изделие притежава сертификат за качество и удостоверение за съответствие с европейските директиви в тази област.

Богата и разнообразна гама. Стараем се непрекъснато да разширяваме асортимента от качествени, нови и иновативни продукти на пазара.

Всичко необходимо на едно място. Пазаруването тук ще ви спести значително време и усилия, свързани с обикаляне на различни търговски обекти в търсене на подходящи консумативи и аксесоари. 

Разумни и достъпни цени. Конкурентните ни цени позволяват на потребителите да се сдобият с необходимите им инхалатори както за лечение, така и за профилактика.

Гаранционно и извънгаранционно обслужване.  Не се колебайте да се свържете с екипа ни относно избора на консумативи или резервни части. Независимо дали сте пазарували от inhalatori.bg, възползвайте се от възможността за извънгаранционно обслужване при нас.